Arquivet Original wieprzowina iberyjska 12 kg

Symbol: 1141
Dostępność: Mało
141.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 503683635 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier UPS 35
Więcej o produkcie
ean:
8435117892934
Waga
12 kg

Sucha karma premium dla dorosłych psów wszystkich ras, oparta na wieprzowinie iberyjskiej, ryżu i wysokiej jakości naturalnych składnikach.
Wyprodukowany z dużą zawartością ryb jako źródła białka o wysokiej wartości biologicznej, która zapewnia doskonałą smakowitość i strawność.
Z optymalną równowagą między białkami, minerałami, witaminami i błonnikiem, których Twój pies potrzebuje dla dobrego zdrowia.

SKŁAD: Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego 30% (4% wieprzowina iberyjska), pszenica, produkty uboczne pochodzenia roślinnego (wysłodki buraczane 1,5%), tłuszcz z kurczaka, ryż 4%, jęczmień, strąki chleba świętojańskiego, substancje mineralne i witaminy.

SKŁADNIKI ANALITYCZNE:

białko 26%,

zawartość tłuszczu 14%,

Włókna surowe 2,9%,

substancje nieorganiczne 8,2%,

wilgotność 9%.

Energia metaboliczna 3630 Kcal.

DODATKI ŻYWIENIOWE: Witamina A 17500 IU/kg, Witamina D-3 1000 IU/kg, Witamina E (octan diatokoferolu) 100 mg/kg, E1/Żelazo 125 mg/kg, E4/Miedź 10 mg/kg .. mg/kg, E8/selen 0,25 mg/kg,

DODATKI TECHNOLOGICZNE: Przeciwutleniacze i E5/mangan 9 mg/kg, E6/cynk 110 mg/kg, E2/lod 1,75 konserwanty.

SPOSÓB UŻYCIA: Podawaj porcję dzienną, najlepiej podzieloną na 2 lub 3 porcje dziennie, zawsze o tych samych porach. Ilość jedzenia może się różnić w zależności od aktywności. rasa psa i warunki środowiskowe. Psy muszą mieć zawsze czystą i świeżą wodę. Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty, w chłodnym, suchym i wentylowanym miejscu, z dala od światła i słońca

WAGA PSA ZALECANA DZIENNA DAWKA
5 KG  105 gram
10 kg 180 gram
20 kg 300 gram
30 kg 405 gram
40 kg  505 gram
50 kg 595 gram
60 kg 685 gram
Parametry:
ean:
8435117892934
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: