ARQUIVET CAT Original dla kotów sterylizowanych kurczak z ryżem 7 kg

Symbol: 36818
Dostępność: Średnia dostępność
121.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 503683635 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier UPS 35
Więcej o produkcie
ean:
8435117891197
Waga
7 kg

Kompletna i zbilansowana karma Premium na bazie kurczaka, ryżu i naturalnych składników. Dla dorosłych sterylizowanych lub otyłych kotów dowolnej rasy. 

SKŁAD: Suszone mięso 40% (kurczak 14%), pszenica, jęczmień, tłuszcz z kurczaka (źródło kwasów tłuszczowych O-6), groch, ryż, błonnik nierozpuszczalny (celuloza naturalna), błonnik grochu, strąk chleba świętojańskiego, pulpa buraczana, witaminy i minerały, drożdże i ekstrakt drożdżowy-Saccharomyces cerevisiae (źródło mannooligosacharydów - MOS i ß-glukanów), hydrolizowane białko kurczaka, olej z łososia (źródło kwasów tłuszczowych O-3-EPA i DHA), hydrolizowana wątróbka drobiowa, inulina (rozpuszczalny błonnik z cykorii) , źródło fruktooligosacharydów - FOS), juka.

SKŁADNIKI ANALITYCZNE: Białko 35%, Zawartość tłuszczu 13%, Włókno surowe 5%, Substancje nieorganiczne 6,9%, Wilgotność 8%.

DODATKI ŻYWIENIOWE/Kg: (3a672a) Wit. Przy 24 000 j.m. (3a671) wit. D3 1400 j.m., (3a700) wit. E (a-tokoferol) 460 mg, wit. C 100 mg, (3a370) Tauryna 1200 mg, Biotyna 2000 mcg, (3a910) L-karnityna 160 mg, Pierwiastki śladowe: (3b101) Żelazo 140 mg, (3b502) Mangan 46 mg, (3b405) Miedź 12 mg, (3b603 ) Cynk 146 mg, (3b203) Jod 3,8 mg, (3b801) Selen 0,18 mg.

DODATKI TECHNOLOGICZNE: Przeciwutleniacze.

INSTRUKCJA UŻYCIA: Patrz tabela dziennej racji wydrukowana na etykiecie samoprzylepnej z przodu pojemnika. Ilość karmy może się różnić w zależności od aktywności, rasy kota i warunków środowiskowych. Koty zawsze powinny mieć czystą i świeżą wodę. Przechowywać pojemnik szczelnie zamknięty, w chłodnym, suchym i przewiewnym miejscu, z dala od światła i słońca.

Parametry:
ean:
8435117891197
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: