Brak towaru

Brytfanna granitowa TERRESTRIAL 4,2 l, 34x26x6,5 cm

Symbol: Ori_10-103-170
Dostępność: Brak towaru
100.69
szt.
Zamówienie telefoniczne: 503683635 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier UPS 35
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
<ul>
<li><strong>PRAKTYCZNA</strong> - Blacha do pieczenia o wymiarach całkowitych 34 x 26 x 6,5 cm oraz pojemności 4,2 litra. Idealna do pieczenia, smażenia wszystkich rodzajów mięs, warzyw oraz wielu innych potraw.</li>
<li><strong>SOLIDNA</strong> - Brytfanna została wykonana z najwyższej jakości stali węglowej oraz ceramicznej powłoki granitowej. Zewnętrzna część tortownicy jest w bordowym kolorze. Naczynie równomiernie rozprowadza ciepło po całej powierzchni, dzięki czemu zapewnia szybkie i jednolite smażenie.</li>
<li><strong>NIEPRZYWIERAJĄCA</strong> - Powłoka granitowa jest nieprzywierająca, odporna na zarysowania i wysokie temperatury. Blachę należy użytkować nie przekraczając temperatury 230° C. Użyta powłoka zapobiega przywieraniu, nawet przy minimalnej ilości tłuszczu. Nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.</li>
<li><strong>UNIWERSALNA</strong> - Posiada uniwersalne zastosowanie. Świetnie sprawdzi się do pieczenia mięs, warzyw, ciast czy domowej pizzy na grubym spodzie. Przystosowana do użytku w piekarnikach gazowych oraz elektrycznych.</li>
<li><strong>BEZPIECZNA</strong> - Użyta powłoka nie posiada PFOA i PTFE - Twoje potrawy będą zdrowe i smaczne.</li>
</ul>
<p>Brytfanka znajdzie szerokie zastosowanie w kuchni. Łatwa w czyszczeniu i użytkowaniu - potrawy nie przywierają. W brytfannie przygotujemy różnego rodzaju mięsa, a także potrawy z warzyw lub ciasta. Przydatna w każdej kuchni. <strong>Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii naczyń Terrestrial.</strong> Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: