Talerz na przekąski drewniany dzielony MANGO 35x11 cm

Symbol: Ori_129219
Dostępność: Mało
75.03
szt.
Zamówienie telefoniczne: 503683635 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier UPS 35
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
<ul>
<li><strong>DZIELONY</strong> - Talerz do serwowania przekąsek podzielony na cztery części. Talerz ma wymiary 35 x 11 x 4 cm.</li>
<li><strong>DREWNIANY</strong> - Wykonany w całości z egzotycznego drewna mangowca, talerz jest ręcznie robiony. Drewno mangowca jest odporne na wilgoć i odkształcenia, nie chłonie zapachów, szybko schnie. Drewno mangowca jest materiałem ekologicznym i bezpiecznym dla zdrowia. Talerz ma wyjątkowe naturalne barwy.</li>
<li><strong>RECZNIE ROBIONY</strong> - Talerz wykonany jest z jednego kawałka drewna, które jest ręcznie wyżłobione, aby stworzyć cztery miejsca do serwowania przekąsek.</li>
<li><strong>UNIWERSALNY</strong> - Naczynie sprawdzi się do serwowania różnego rodzaju małych przekąsek np. oliwek, orzeszków, suszonych owoców. Nadaje się również do podawania dipów i sosów. Można wykorzystać go zarówno w domu, jak i w restauracji.</li>
<li><strong>EFEKTOWNY</strong> - Talerz prezentuje się elegancko i nowocześnie. Serwowane w naczyniu przekąski będą prezentowały się efektownie. Oryginalna forma prezentacji potraw z pewnością zachwyci Twoich gości.</li>
</ul>
<p>Drewniany talerz na przekąski ręcznie wykonany. Sprawdzi się do efektownego podawania słonych przekąsek, słodyczy lub dipów. Dzielona powierzchnia pozwoli na odpowiednie oddzielenie przekąsek by nie mieszały się smaki. Talerz ma uniwersalny wygląd, idealnie pasuje do każdej zastawy stołowej. W celu odpowiedniej pielęgnacji nie zaleca się mycia w zmywarce do naczyń. <strong>Oryginalny produkt czeskiej marki Orion. </strong>Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: