Tortownica rozpinana i forma do babki granitowa TERRESTRIAL 28 cm

Symbol: Ori_10-103-174
Dostępność: Średnia dostępność
60.46
szt.
Zamówienie telefoniczne: 503683635 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier UPS 35
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
<ul>
<li><strong>WYMIENNE DNO</strong> - Okrągła forma do pieczenia z wymiennym dnem, do wypieku ciasta lub babki. W zestawie 2 rodzaje dna - płaskie oraz z kominem. Tortownica ma średnicę 28 cm i wysokość 7 cm. Idealna do pieczenia ciast oraz biszkoptów na tort.</li>
<li><strong>SOLIDNA</strong> - Wykonana z najwyższej jakości stali węglowej oraz ceramicznej powłoki granitowej. Zewnętrzna część tortownicy jest w bordowym kolorze. Powłoka granitowa zapobiega przywieraniu, nawet przy minimalnej ilości tłuszczu.</li>
<li><strong>ODPORNA</strong> - Materiał jest odporny na wysokie temperatury do +230°C. Nie chłonie zapachów, nie nasiąka płynami.</li>
<li><strong>FUNKCJONALNA</strong> - Brzegi tortownicy są rozpinane co ułatwia wyciąganie upieczonego ciasta. Przystosowana do użytku w piekarnikach gazowych oraz elektrycznych.</li>
<li><strong>BEZPIECZNA</strong> - Użyta powłoka nie posiada PFOA i PTFE - Twoje potrawy będą zdrowe i smaczne.</li>
</ul>
<p>Okrągła forma do pieczenia z dwoma wymiennymi dnami. Forma może służyć jako tortownica lub forma do babki. Posiada rozpinane boki, co znacznie ułatwi wyciąganie ciasta. Sprawdzi się do przygotowania deserów na zimno, galaretek i innych smakołyków. Wykonana z najwyższej jakości materiałów, co zapewni komfort użytkowania. Łatwa w czyszczeniu i wygodna w użytkowaniu. Posiada powłokę, która zapobiega przywieraniu, nawet przy minimalnej ilości tłuszczu. Niezbędna w każdym domu. <strong>Oryginalny produkt greckiej marki NAVA z linii naczyń Terrestrial. </strong>Wyprodukowano zgodnie z europejskimi standardami.</p>
Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: